MANİSA / KÖPRÜBAŞI - Alanyolu İlkokulu

Alanyolu İlkokulu

ALANYOLU KÖYÜ KÖPRÜBAŞI / MANİSA
Vizyon
Mutlu, huzurlu, başarılı, geleceğe güvenle bakan bir bireyler yetiştirmek ; bilimde, sanayide, teknolojide, sanatta ve sporda ilerlemiş, kendine güvenen bir toplum yetiştirmek...
Misyon
Alanyolu İlkokulun Amacı; Her türlü eğitim olanağına sahip bir okulda yarınlarımız olacak çocuklarımızı 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunun 2. maddesinde belirtildiği şekliyle maddi ve manevi değerlerine bağlı, vatanını ve milletini seven, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, Anayasada ifadesini bulan Türk Milliyetçisi, bilimsel düşünceye açık, çağın gerektirdiği bilgi birikimine sahip, teknolojiyi kullanabilen, üretken, başarılı, hoşgörülü, medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış, kendini gerçekleştirmiş mutlu kişiler olarak yetiştirmektir.
09:00 - 14.:50
Ulaşım Servisle karşılanmaktadır.
Okulumuz Alanyolu Köyü Merkezindedir
İl/İlçe Merkezine Uzaklık